La lisière Mont Houffalize

Met genoegen heten wij u welkom op de vernieuwde website van vakantieverblijven La Lisière, gelegen in de prachtige Ardennen aan de rand van het lieflijke Mont, op wandelafstand van Houffalize en het overbekende Achouffe.

Een dorpje , wanneer u er éénmaal bent geweest, altijd weer zal doen terug verlangen. Doordat het vakantieverblijf op het hoogste punt van Mont gebouwd is heeft u een grandioos uitzicht over de vallei met prachtige bossen, kenmerkende grijs-zwarte paden en een hoevebouw die de Ardennen zo typeert.

Een accommodatie die door zijn onderlinge verbondenheid onderdak biedt aan totaal 21 personen. Onderling verdeeld in 3 appartementen met een accommodatie voor respectievelijk; Buizerd 8 personen-Goudvink 8 personen, en het kleine, maar o, zo gezellige kleine appartement de Zwaluw die totaal aan 5 personen een goed onderkomen biedt.

De appartementen beschikken over een gezellig en comfortabel interieur met houtkachel, compleet ingerichte keuken met oven,magnetron en in de Buizerd en Goudvink een vaatwasser. Voor algemeen gebruik is er in de schuur een wasmachine en wasdroger ter beschikking. Bovendien beschikken de 2 grootste appartementen over een draadloos internetverbinding. Wanneer u zich sportief wenst bezig te houden, of mogelijk gewoon wenst te ontspannen en rust uw item is, ten alle tijden is La Lisière het juiste adres.

Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom, een speeltuin, fietsjes, de trampoline maar ook de skelter staan tot hun beschikking. Ons complex is bij uitstek de plaats voor familiereunie, een partytent een bbq's staan ter uwer beschikking. Bovendien is het prettig te vertoeven in een omgeving die uitermate geschikt is om te ontspannen en één te worden met de natuur.

Om u volledig te overtuigen nodigen wij u uit de fotoreportage te bekijken.

LA LISIERE

Mont 51, 6661 Mont-Houffalize TEL.:België 061/31.41.14 of GSM: 0495/577.579 Tel.: Nederland 06-3096.7936 e-mail: info@lisiere.be

kabklein (5K) kabklein (5K)
english-flag (2K) france-flag (2K)